Τζουμέρκα, 0°C

Προσφορές

Παραδοσιακή τζουμερκιώτικη  κουζίνα !!

Το Ξενείον πάντα με σεβασμό και αγάπη για την παράδοση ετοιμάζει για εσάς ντόπιες παραδοσιακές συνταγές , με αγνά υλικά, έτσι όπως μας τα έμαθαν οι γιαγιάδες μας .

Προσφορά για το μήνα Ιούνιο( εκτός αργιών) για μονόχωρο διαμέρισμα 2 ατόμων 150 Ε το διήμερο με ένα παραδοσιακό γεύμα. Το κόστος περιλαμβάνει διήμερη διαμονή για 2 άτομα ,   1 γεύμα για 2 άτομα με σαλάτες , ντόπια τυριά , κυρίως γεύμα και παλαιωμένο κόκκινο κρασί από την κάβα μας!!

Χωριάτικο ψωμί με προζύμι

Χωριάτικο ψωμί με προζύμι

Σαλάτα Ξενείον , με βότανα της περιοχής και αποξηραμένο κράνο

Σαλάτα Ξενείον , με βότανα της περιοχής και αποξηραμένο κράνο

Προβατίνα με χοντρό μακαρόνι

Προβατίνα με χοντρό μακαρόνι

 

Rafting στον Άραχθο!!!

Το Ξενείον σας συστήνει με την απίθανη εμπειρία του Rafting στον ποταμό Άραχθο . Σας προσφέρει για το μήνα Ιούνιο ( εκτός αργιών) μονόχωρο διαμέρισμα ( 35 τ.μ) για 2 άτομα με θέα την επιβλητική Στρογγούλα και rafting ! Κόστος 170Ε , στην τιμή συμπεριλαμβάνεται διήμερη διαμονή 2 ατόμων , πλούσιο παραδοσιακό πρωινό , late check-out, rafting στον Άραχθο με πιστοποιημένο οδηγό , κατάλληλο εξοπλισμό και φωτογραφικό υλικό από την εμπειρία σας .

 

Rafting Στον Αραχθο

Rafting Στον Αραχθο

Rafting Αραχθος

Rafting Αραχθος

Η γύρω περιοχή

Εδώ θα βρείτε προτεινόμενες εκδρομές όπως και πληροφορίες απο περιοχές που αξίζει να επισκεφτείτε στα Τζουμέρκα. Οδικώς από τα Ιωάννινα στην χαράδρα του Αράχθου και στο Συρράκο. Το Συρράκο είναι ένα παραδοσιακό χωριό με πολλές πέτρινες βρύσες, πηγές που αναβρύζουν και παλαιούς μύλους, στη χαράδρα του παραπόταμου του Αράχθου Χρούσια.

Περισσότερα